Mesajul directorului


Prof. Gina Cornea, Director

Profesorii, personalul și administrația școlii se angajează să ofere educație de calitate, împreună cu oportunități relevante extra-curriculare, care să răspundă nevoilor și intereselor tuturor elevilor noștri, dar și fiecăruia în parte. 

Vă provoc, dragi elevi, să profitați din plin de tot ceea ce vă oferă școala noastră, astfel încât să vă puteți face viața de școlar reușită, plăcută și, cel mai important, semnificativă pentru formarea voastră. Sunt convinsă că fiecare elev din școala nostră are capacitatea și potențialul de a realiza lucruri importante! Vă provoc pe fiecare dintre voi să începeți să vă dezvoltați și să vă perfecționați trăsăturile de caracter care vă vor ajuta să puneți bazele reușitelor voastre viitoare. Vă provoc să descoperiți calități pe care nu v-ați fi imaginat că le aveți. Voi sunteți cheia reușitei unei școli și doar voi puteți construi, de pe acum, o lume mai bună, mai valoroasă, mai onestă, mai responsabilă!

Dragi părinți, vreau să vă asigur de faptul că fiecare copil este o persoană foarte specială, care are nevoie de un mediu echilibrat, sigur și provocator în care să crească. Curiozitatea naturală a unui copil de a-și explora lumea oferă profesorilor baza pe care să construiască experiențe de învățare care să ofere o cultură solidă pentru primii ani de școlarizare. Școala noastră recunoaște și susține importanța acestor ani. 

Dragi colegi, vă asigur de susținerea mea în demersul comun pe care ni-l asumăm cu toții. Doar o echipă poate susține provocarea de a educa, de a-l modela pe celălalt.

În calitate de director, folosesc toate instrumentele disponibile pentru a inspira personalul, elevii și comunitatea să lucreze împreună, pentru a promova bunăstarea reușita elevilor. 

Sunt un susținător pasionat al dezvoltării profesionale eficiente și inovatoare care încurajează profesorii să fie reflectivi, să examineze continuu practica noastră, dar mai ales să o adapteze atât elevilor, cât și provocărilor actuale. Doar în acest mod, putem oferi predare și învățare de calitate fiecărui elev. Rolul meu ca director este să țin pasul cu ultimele tendințe și cercetări și să fiu un partener activ în dezvoltarea profesională a echipei școlii.

Capacitatea de a fi inovator și creativ este importantă pentru mine. Doar cu devotamentul și implicarea unor profesori de calitate, inspiraționali și pasionați  se poate asigura succesul unei școli. Având convingerea că „Dacă toată lumea se mișcă împreună, atunci succesul are grijă de fiecare”, întregul personal al școlii are misiunea de a oferi copiilor săi toate facilitățile posibile care să îi ajute să devină oameni mai buni, mai responsabili, mai implicați și de succes

Director, 

prof. Gina Cornea