Google Science Fair 2015 este activ


Google Science Fair s-a deschis. Acest eveniment anual le permite elevilor cu vârsta între 13 şi 18 ani să realizeze un experiment sau un test cu privire la un subiect de care sunt pasionaţi, şi să îşi posteze online proiectele. Proiectele depuse în acest an vor fi acceptate în 14 limbi, de la elevi din toată lumea.

Pentru a veni în sprijinul elevilor să dezvolte idei de proiecte, website-ul Google Science Fair oferă o platformă de idei. Această platformă le cere elevilor să completeze frazele „îmi place să…”, „sunt bun la…”, „vreau să cercetez…”. Odată completate aceste câmpuri, elevilor li se generează o colecţie de materiale video şi de website-uri care să îi sprijine în elaborarea proiectelor lor.

Aplicări pentru educaţie

Website-ul Google Science Fair include şi o secţiune pentru profesori în care se pot găsi planuri de lecţii ce tratează modul în care ştiinţa schimbă lumea şi cum arată ştiinţa aplicată corect. Aceste planuri de lecţii sunt gândite să ghideze elevii în procesul proiectării aplicaţiilor lor.

Proiecte câştigătoare, premii, implicare şi bună ştiinţă!