SĂPTĂMÂNA ”PETRE GHELMEZ”


SĂPTĂMÂNA ”PETRE GHELMEZ”

După tradiție, în fiecare an, în perioada 2-9 martie, ne adunăm să sărbătorim ocrotitorul școlii noastre, alături de elevii noștri, de părinții lor, de comunitate, să depănăm amintiri, să revedem oameni dragi.

          La ceas de sărbătoare, oriunde am fi, suntem aproape unii de alții, suntem cu gândul la școala noastră dragă!

         Un salt peste timp, însoțit cu voie bună și plin de veselie. În cadrul acestor evenimente, elevii vor pune în scenă felurite acte artistice, precum dansuri, cîntece, teatru, atelier de documentare, atelier de creație, ”La ceas aniversar”, minutul de lectură, concursuri educative, activități recreative, expoziție de desene ”Talent și culoare” și multe altele.

         Suntem încântați să vă anunțăm două evenimente speciale ce marchează această ocazie!

  • Marți, 5 martie, de la ora 14, va avea loc talent show-ul nostru plin de energie și creativitate! Biletele pentru acest spectacol au fost deja distribuite, și suntem nerăbdători să vă avem alături pentru a-i încuraja pe micuții noștri talentați;
  • Joi, 7 martie, de la ora 15, vă invităm să vă alăturați și să vă bucurați de spectacolul extraordinar intitulat „Cheful Suprem”, susștinut de trupa THALIA! Biletele pentru această piesă de teatru încântătoare încă mai sunt disponibile și pot fi achiziționate prin intermediul doamnelor învățătoare și diriginților.

Prin aceste două evenimente, dorim să oferim copiilor noștri un mediu minunat de a se exprima, de a-și dezvolta talentele și de a fi fericiți și entuziasmați! Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături și să sărbătorim împreună Ziua Școlii!

Ziua școlii înseamnă mai mult decât o zi cu activități făcute minuțios. Reprezintă un salt peste timp, însoțit cu voie bună și plin de veselie.

 

#ZiuaȘcolii #TalentShow #PiesăDeTeatru #CopiiFericiti #Entuziasm