TRUPA ȘCOLII GIMNAZIALE ,, PETRE GHELMEZ,,!!!


Dragi părinți și copii,
Cu bucurie în suflet, vreau să vă împărtășesc că ieri, 20 decembrie, am avut onoarea să vă prezentăm piesa de teatru „Cheful Suprem”, un spectacol care a cunoscut un real succes. În fiecare replică rostită, în fiecare moment de comic, am căutat să aducem o fărâmă de zâmbet și bucurie în inimile voastre, cu speranța că această atmosferă să vă însoțească și în perioada Crăciunului și dincolo de ea.
Această reușită nu ar fi fost posibilă fără echipa talentată care a adus la viață această poveste minunată. Mulțumiri sincere actorilor: Andreea Ion, Daria Diaconescu, Andreea Radu, Miruna Ene, Patricia Manolache, Daria Lemnaru, Matei Lemnaru, Nicolae Chiorescu, Rareș Iordache. De asemenea, recunoștință adâncă Daianei Toma Stan, creatorul scenografiei și costumelor, și regizorului, Flori Stan.
Mai dorim să aducem mulțumiri celor implicați în realizarea acestei piese într-un timp record 3 săptămâni, cu 40 de ore de repetiții. Apreciem susținerea și implicarea părinților actorilor, care au contribuit la buna desfășurare a organizării piesei.
Nu în ultimul rând, mulțumiri speciale copiilor, părinților și profesorilor care au fost alături de noi în sală, și doamnelor director, Gina Cornea și Mariana Dinu, care au susținut întotdeauna proiectele noastre!
Pe această cale, vă transmitem cele mai călduroase urări de Crăciun! Fie ca această perioadă să vă aducă bucurie, pace și fericire în sufletele voastre. Sărbători luminoase și un An Nou plin de reușite și împliniri!

Cu reverență,
THALIA,
TRUPA ȘCOLII GIMNAZIALE ,, PETRE GHELMEZ,,!!!