A trecut vacanţa!


Vacanţa de primăvară începută la data de 12 aprilie se termină azi 22 aprilie, de mâine elevii noştri urmând să se întoarcă la cursuri.

Ţinând cont că urmează două “luni de foc” pentru majoritatea elevilor şcolii noastre, ţinem să facem câteva precizări în sprijinul acestora. În funcţie de programa şcolară urmează o serie specială de sesiuni de examinări.

Elevii de gimnaziu trebuie să ştie că tezele aferente semestrului al II-lea vor trebui susţinute până la data de 23.05.2014. Le urăm succes de pe acum!

Anul acesta Evaluarea Naţională începe cu testarea mai micilor noştri elevi din ciclul primar, după următorul program:

Sesiunea nr. 1:

  • la clasa a II-a, pe data de 6 mai se va susţine proba de Limba Română, scris şi citit, urmând ca pe 8 mai să fie susţinută evaluarea la Matematică;
  • la clasa a IV-a, pe data de 13 mai se desfăşoară proba de Limba Română iar pe 14 mai proba de Matematică;
  • la clasa a VI-a, pe data de 14 mai va fi susţinută proba de Limbă şi Comunicare iar pe data de 15 mai o probă de Matematică şi Ştiinţe.

Sesiunea nr. 2:

  • la clasa a II-a, pe data de 20 mai se va susţine proba de Limba Română, scris şi citit, urmând ca pe 22 mai să fie susţinută evaluarea la Matematică;
  • la clasa a IV-a, pe data de 28 mai se desfăşoară proba de Limba Română iar pe 29 mai proba de Matematică;
  • la clasa a VI-a, pe data de 27 mai va fi susţinută proba de Limbă şi Comunicare iar pe data de 28 mai o probă de Matematică şi Ştiinţe.

Elevii noştri mai mari de la clasa a VIII-a vor încheia cursurile pe data de 14 iunie, Evaluarea Naţională pentru aceştia urmând să înceapă de pe data de 23 iunie. Siteul nostru are în pregătire o secţiune dedicată acestui examen, cu informaţii suplimentare, ştiri şi modele de subiecte.

Vă aducem pe această cale aminte că puteţi consulta pe siteul şcolii modele de subiecte şi baremele aferente pentru toate probele Evaluării Naţionale.

Mult succes tuturor!