Expoziţie de origami


Recent, mai precis miercuri 26.03.2014, mai mulţi elevi ai Şcolii Petre Ghelmez, printre care şi Maria Popescu, preşedinta Consiliului Elevilor, de la care ne-au parvenit aceste informaţii, s-au întâlnit cu colegii lor de la Şcoala Ferdinand I. Acolo s-a ţinut o activitate pentru mai bine de 4 ore ce a implicat, sub coordonarea d-nei. profesoare de tehnologie Lidia Vecerdea, un proiect în care elevii au trebuit să pregătească manual obiecte diferite în stilul origami şi quilling. Toate acestea au făcut ulterior obiectul unei expoziţii în toată regula, de altfel apreciată de toată lumea.

Feedback-ul elevilor noştri este unul extrem de pozitiv. Aceştia au avut ocazia să comunice cu elevii din Şcoala Ferdinand I şi să se cunoască astfel mai bine, schimbul de experienţă fiind extrem de benefic pentru toată lumea. Colegii de la Şcoala Ferdinand I au fost foarte drăguţi cu elevii noştri şi, ce este chiar important, s-au dovedit foarte dornici să facă o impresie bună despre ei şi şcoala lor. Este indubitabil că a fost o experienţă foarte plăcută pentru toată lumea.

Pentru că iniţial tema proiectului a fost Paştele, ulterior elevii noştri au învăţat arta încondeierii ouălor, activitate ce i-a sensibilizat destul de mult şi i-a făcut să respecte tradiţii de unii demult uitate.

Sperăm să vă delectaţi cu pozele făcute la eveniment de eleva noastră Maria Popescu.